En bra hoppträning

Curre var fin under kvällens träning! Vi började med att rakrikta, fytta två steg, rakrikta, flytta två steg åt andra hållet och sedan rakrikta igen. Det var SVÅRT kan jag säga, då hästarna gärna sladdar iväg. Sedan hoppade vi en styrkeövning med fyra räcken, där vi skulle rida 3 språng mellan. Jag missuppfattade och red på tre även när det var lite högre, men Curre är så pass stark nu att han fixade det lätt. Så vi fick göra samma sak åt andra hållet också. Hoppade slutligen några hinder i följd, jättefin var han.

Det vi måste jobba med är återigen, rakriktningen. Önskar så himla mycket att jag kunde träna för någon på marken, men har tyvärr inte den möjligheten. Skulle underlätta så himla mycket än att sitta i sin ensamhet och nöta på. Är dock jätteglad att jag kan rida för Gaby en gång i veckan, för hon är himla duktig!

På söndag är det Pay & Jump här i Bollnäs, hoppar då en 120 cm runda för att komma igång inför säsongen. Sedan blir nog första tävlingen för året i Högbo, beror lite på med skjuts och sånt. Det är det sämsta med att bo själv här uppe, jag har jättebra träningsmöjligheter men det är så himla svårt att komma iväg på tävling. Allt blir så himla omständigt. Skulle haft egen bil och släp helt enkelt. Gah, det är så mycket jag vill ha och ändra på! Ge det tid.... Ge det tid Veronica.... (jag som hatar när man pratar om sig själv i tredje person hehe).

Nu ska jag upp om mindre än fem timmar och har inte ens hunnit duscha. Heja! Sova kan man göra på tåget eller något.

Kommentarer
Postat av: Josefine ♔

Himla fin header du har :D

Svar: Tack! :D
Veronica Sroka

2015-01-22 @ 15:02:23
URL: http://jlandgrens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0