Det här gick ju bra

Min tanke att skriva lite inlägg och kolla på film på datorn ikväll, det gick åt skogen kan man säga. Tänkte vara smart och köra säker omstart på datorn, för att rensa och få lite liv i den. Den har varit himla seg på sistone, så jag tänkte vara lite smart alltså. Den var dock konstig under omstarten och skärmen började flimmra, redan där fick jag onda aningar... Men den startar och kommer igång, är dock fortfarande seg.

Vid lunch tänkte jag streama TVD på Dreamfilm, som då tjatar om att jag måste ladda ner Java. Ok tänker jag och kollar serien på Swefilmer medans skiten laddar. Efter halva serieavsnittet laggar dock ALLT och jag var tvungen att tvångsavsluta med avstängningsknappen. Tar en jävlans tid för den att komma igång och sen inser jag att datorjäveln kraschat. Kul! Jag vågar inte röra den nu, utan åker hem imorgon FM så får bror min fixa den åt mig. Som TUR är har jag alla viktiga bilder/filer på min externa hårddisk och Dropbox, sparar sällan sånt på själva datorn. Tur! Men alla mina program försvinner. Ber lite till Gud att jag har en säkerhetskopia på Time Machine, men verkar inte som det... Buhu. Min fina sega Mac, suck! Den kanske bli pigg nu när det blir nytt från noll. Jävla skit alltså.

Annars så var Curre fin att rida. Vi red ut till Bolle, skrittade och travade lite. Ska upp tidigt som fasen imorrn och rida + fixa allt innan tåget går 10:49. Åker sen med buss in till Gävle på måndag. Suck på detta, men jaja. Så är det.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0