Den efterlängtade helgen

Firar in helgen genom att hetsäta Singoalla Jordgubb & Rabarber, samtidigt som jag kikar in förpackningens typsnitt och formgivning. Jag är redan, efter 1,5 års plugg och knappt tre veckors praktik yrkesskadad. Hur ska det här gå!
 
Var ner till stan alldeles nyss och spenderade pengar. Fyndade bla en sjal jag har velat ha ett tag för hela tio kronor, ord pris 139. Åkte till Ica och handlade, där jag blev överlycklig av att hela butiken var fylld av extrapriser. När man är både student och hästägare, då sätter extrapriser guldkant på vardagen. Om det är något jag är bra på så är det att hålla ordning och vara ekonomisk. Jag menar, extrapriser på mat = Mer pengar kvar i slutet av månaden = Kunna unna sig fler roliga saker istället. Think smart.

Igår red jag Curre ute i snön på Arenan (stora utebanan) som har en upplogad "galoppbana". Han var jättepigg och fin, tyvärr red jag inte jättebra. Med det är sånt som händer. Idag ska han trimmas lite i ridhuset inför P&J imorgon. Taggad! Sen är det bowling ikväll som gäller, kul kul.

Curris innan den iskalla turen igår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0