En sväng hemma i Kungsberg

Var uppe strax efter 6 idag och satt på Curre i ridhuset strax efter åtta. Då hade jag både mockat och packat hans mat innan dess. Trimmade ungefär 45 min, plus fram och avskritt på ca 15 min. Red väldigt mycket rakriktande jobb, med att få honom att ta mer stöd på högertygeln och kliva på med höger bak. Är också noga med att rida i många olika tempon, hela tiden checka av att gas/broms fungerar. Jättefin var han! Stor skillnad nu mot för i höstas, så det är kul.
 
Tog 10:49 tåget mot Ockelbo, där jag blev hämtad och sedan for vi till Järbo för att få hjälp med min dator som då kraschat för mig. Min brors kompis som är superduktig (är typ systemutvecklare eller något sådant) var supersnäll och fixade den! Var inte helt lätt, utan en hårddisk fick bytas ut innan den kunde komma igång. Sen hade jag sån tur att jag hade en säkerhetskopia via Time Machine på min externa hårddsik (därför man kör Apple!!), som jag kunde återställa till. Den var dock från oktober, så min dator ser just nu ut precis som den gjorde i oktober. Några saker har försvunnit, men alla program osv finns kvar. Bara några uppdateringar jag ska fixa, så är den som vanligt igen. Så himla skönt så ni anar inte!

Imorrn drar nästa praktikvecka igång och det blir då buss 43 från Kungsberg, byter till 41:an i Sandviken för att slutligen komma till Gävle. Den resan ska ta 1 h och 10 min, medan tåg från Bollnäs tar knappt en timme. Lite roligt att det går fortare att ta sig från Hälsingland än härifrån, när det är på "rätt" sida hehe.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0