Dagarna flyter på

Curres fick bara promeneras idag, då han ändå bara skulle ut och skrittas ändå. Orkade faktiskt inte sadla på idag, utan vi följde med Cicci och Nutte ut på promenad istället. Gick därav ganska fort hos Curre och jag var hemma "redan" vid åtta, haha. Så jag hann gott och väl att fixa lunchlåda tills imorgon.

Praktiken gick fort idag, hade fullt upp med pyssla med logotyper hela dagen. Tycker det är så fantastiskt att sitta på ett jobb där man INTE räknar ner timmarna till lunch och sedan tills man får åka hem, utan att man faktiskt kan titta upp och "Redan lunch?". Ska inte ta ut något i förskott när jag bara varit på praktiken i 1,5 vecka, men det är bra mycket roligare att komma ut i arbetslivet än att sitta i skolbänken. Visst är det tyngre vissa dagar när det blir korvstopp i hjärnan (inte kul som formgivare), medan det andra dagar bara flyter på som inget. Men det är ju lite så livet är också!

Vi hade också möte idag och fick klartecken att vi framöver kommer att gå 8-16, vilket betyder att jag inte behöver bli så jädrans sen till Curre på kvällarna. Dock måste jag upp fem på morgonen, vilket inte är sådär askalas kanske. Har tidsinstält ett inlägg om hur min vardag ser ut nu lite mer ingående, som kommer upp imorgon.

Kommer ihåg när jag gjorde denna, tog hur lång tid som helst och blev måånga lager i Ps.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0