Statusen med livet och så vidare

Jag har nu jobbat mina veckor på mitt sommarjobb och får härdanefter hoppa in om jag behövs. Om jag är arbetslös eller har "semester" nu, det kan man fråga sig haha. Men eftsrom jag bara hade en veckas ledigt innan jag började jobba efter skolan så kallar jag det lite av en semster... Obetald semester dock.

På måndag, den 10-12:e så blir det dock riktig semester då jag åker till London! Ska bli så himla kul verkligen, speciellt då jag aldrig har varit där innan. Åker dit med Angelica, vår storebror + hans sambo. Vi får se vad vi hittar på, men shopping blir det såklart och bara att uppleva staden/landet i sig blir en upplevelse.

I mitten av denna månad, någon gång efter London är jag lovad av ett företag som skulle höra av sig till mig. Jag ringde dem i våras och blev ombedd att skicka personligt brev och arbetsprover, samt höra av mig i höst. Har nu gjort detta och det låter ganska positivt, så jag hoppas verkligen att det blir något. Om jag skulle få en tjänst hos dem så innebär det att jag får jobba med det jag har utbildat mig till, samt flytt från den plats jag befinner mig just nu. Jag har jobbat efter gymnasiet och pluggat en utbildning på två år, nu vill jag faktiskt ha ett fast och bra jobb... Hoppas!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka är dina favorit juniorer/young riders i sverige?

2015-08-04 @ 12:54:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0