Fem saker om mig

* Jag älskar att köpa teknikprylar! Hade jag inte haft häst så hade jag garanterat spederat många tusen på datorer, kameror, mobiler och dess tillbehör... Jag satt uppe till efter midnatt för att förhandsboka min iPhone 6 när den släpptes, hehe...

* Jag har så länge jag kan minnas varit kreativ/konstnärlig av mig. Ritade och pysslade väldigt mycket när jag var yngre, fotade, började blogga, pyssla med photoshop osv. Men jag har däremot aldrig sett mig själv som en kreativ person, utan ramlade igentligen bara in på mina utbildningar Estet bild och sedan grafisk design. Det är nu i efterhand jag har börjat inse att jo, jag är ganska kreativ som person.

* Jag gillar ordning och reda. Vill ha organiserat och städat omkring mig, saker ska helst stå på rad och tidningar ligga i års och nummerföljd... Känner jag att det blir för mycket, om disken eller tvätten börjar gå åt skogen. Då kan jag stänga av och skita i det ett tag, så det blir ett berg innan jag tar tag i det. Så pedant skulle jag inte kalla mig!

* Jag är egentligen en riktig naturmänniska. Är uppvuxen på landet, med hästar, kor, höns, katter och hundar. Är inte alls en sån person som skulle vilja bo mitt i stan och blir stressad av att höra trafik 24/7. Däremot vill jag ha kontrast i livet och älskar att åka utomlands, dra in till stan och gå i affärer, ta en fika och träffa folk osv. Men när jag tänker på mitt drömboende, då är det en hästgård ute på landet. Inte för långt ute i buschen, men det ska vara mysigt, tyst och naturnära.

* Jag har utvecklats otroligt som person dom senaste åren, vilket även människor runt mig tycker och har lagt märke till. När jag gick i skolan så var jag tyst, blyg och vågade knappt prata med människor jag inte kände. Var mest hemma och ägnade mig åt hästarna istället för att vara ute och träffa folk. När jag slutade skolan så bestämde jag mig för att jag inte ville vara sån och flytten till Bollnäs var egentligen det verkliga startskottet ut ur min comfortzone. Idag har folk som träffar mig för första gången en helt annan bild och ser mig som glad och framåt. Det är kul!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0