Dagens ridpass

Angelica och Spirit 
 
Idag gjorde nog Spirit sitt bästa pass här! Igår skrittade vi ut en runda där jag arbetade en hel del i skritten. Ställa och känna att han kom igenom i sidorna, i slutet var han verkligen jättefin.

Idag var han jättefin i travarbetet. Jag kunde rida ut i hörnen och volterna blev så runda som dom i dagsläget kan bli. Ibland ilar han iväg och blir lite snabb, men i övrigt väntade han och bar sig själv bra. Vänstergaloppen satte han efter andra (eller om det var tredje) försöket när jag inte lät bogen falla ut. Fick honom även att galoppera lite lugnare och på styrka. När det var dags för högergaloppen så var dock bensinen slut och han orkade inte riktigt. Fick för sig att sticka iväg åt vänster vid staketet istället för att fullfölja volten i höger varv, haha. Men vi avslutade enkelt på fyrkantspåret!

Imorgon blir det en lugnare runda ute tänkte jag. Ska bli intressant att se hur han sköter sig. Han var lite tittig och istadig med Angelica förut, men hon är så van sedan Chino så hon redde ut det när han fick för sig att inte gå förbi läskiga saker. Men mina senaste turer ute själv så har han skött sig väldigt bra faktiskt. Inga dumheter alls faktiskt, mer än något litet bara där han tittat till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0