Allt det bara rullar på

 
Först och främst, bloggen kanske ser lite knasig ut därför att jag håller på att trixa med designen. Vet inte riktigt hur jag vill ha det än, men det är så kul att ändra om i koderna haha. Får se om jag byter ut headern jag har eller bara uppdaterar den, sen ska designen i övrigt matcha också. Måste skriva klart och skicka iväg lite saker, sen ska jag belöna mig själv med att jobba med desgnen här!

Har annars bara hästarna att fixa ikväll. Stallet ska fixas och sen ska Curre promeneras och Spirit ridas. Ska jobba imorgon och på fredag också, det blir kul! Gillar inte alls att bara vara hemma. Lite tråkigt bara att mina kollegor jag har jobbat med har slutat för denna sommar, men så är det. Glad för att få lite timmar. Fick in min största lön idag också, CATCHING! Den satt fint alltså.

Vill ni att jag ska skriva om någon särskilt? Kommentera! Jag har tid men inte så många idéer om vad det vill läsas om haha.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vilken fin bild!! :)

Svar: Tack! :D
Veronica Sroka

2015-08-25 @ 16:23:26
URL: http://johannasstyling.wordpress.com/
Postat av: Linnea

Så mycket kärlek i den bilden! :)

Svar: Tack! Gillar den verkligen<3
Veronica Sroka

Postat av: Anonym

Du kan ju göra en lista på dina favorit tävlings platser, vad du tycker om att tävla på för underlag ( typ fibersand, gräs, grus osv)

Svar: Tack för tipset! Kommer ett sånt inlägg ;)
Veronica Sroka

2015-08-25 @ 17:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0