Valdag

Har varit iväg och röstat nu på eftermiddagen, superviktigt att göra. Jag har bara 1an, 2an och 4an på min tv i Bollnäs, vilket har gjort att jag har haft politiksnack i bakgrunden nästan varje kväll. Dock tycker jag det är jätteintressant! Ska spänt följa valvakan i kväll :) 

Jobbade Curre ett pass på ridbanan under förmiddagen idag. Till att börja med så var han riktigt stel i vänstersidan. Sköt ut vänsterbogen och ville inte alls ta stöd på högertygeln. Dock ganska pigg, men hade mer lust att kika på allt annat. Han är normalt sett ganska liksidig, men eftersom han inte varit igång och trimmats ordentligt efter hans skadeperiod så är det lite jobb kvar innan han är liksidig igen. När han är såhär så blir jag tyvärr ganska stark i min ridning, vilket jag är medveten. Dock tycker jag att det är svårt att hitta känslan såna här dagar, eftersom jag bara får ett motstånd från hans sida.

Idag var jag dock stenhård mot mig själv redan från början. Mjuk ridning ger mjuk häst helt enkelt. Så jag red tempoväxlingar varierat med mindre/större volter och rakt spår. Bara superenkelt men med fokus på min egen sits, få ut honom till högertygeln och att rida MJUKT. Tillslut rättade han sig efter mig, kom mer och mer ut till högertygeln och blev MJUK. Hade en sån grymt härlig känsla idag, där han var supermjuk i munnen och verkligen jobbade över sina bakben. Red på scourier bettet (dubba bettringar) för första gången på väldigt länge, viket han gick jättebra på. Så himla nöjd!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0