Slut på helgenDet sämsta med min utbildning, är att när man kör fast så kör man verkligen FAST. Jag är jättestressad över våran uppgift som vi har i Grafisk form fördjupning, den sista uppgiften vi har i den kursen dessutom. Jag har gjort 2 stycken omslag av totalt 10 stycken nu när HALVA tiden gått. Har 1,5 vecka kvar... Satt ungefär 3 timmar på förmiddagen idag och kom ingenstans. Kollade inspiration (Pinterest är överlägset på den biten!), men kom liksom ingenstans alls. Har lyckats fått ihop ett till nu som jag ska slipa vidare på. Men tror att det kommer gå av bara farten när jag väl kommer igång dock! Sjukt jobbigt just nu bara.

Något positivt med denna söndag var att Curre ÄNTLIGEN var trevlig att trimma! Den där stela vänstersidan gick idag att böja och skåla ur. Han gick att öka och minska, var lätt i handen och i bra balans. Red på det vanliga tvådelade bettet och han var bara jättetrevligt! Äntligen säger jag bara, tragglandet har gett lite resultat åtminstone. Skönt.

På onsdag hopptränar vi om jag kan komma iväg till Nytorp (där jag tror veckans träning kommer vara) och sen är det bara tre veckor kvar innan tävlingstart! Bara en liten lokal 110cm, men är så taggad att jag nästan spricker. Ett havår är ett på tok för långt uppehåll tycker jag. Hoppas på att min pålle tycker detsamma, vilket jag tror ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0