Mobil och lurar

Om någon vecka så ska jag köpa ny mobiltelefon, min är verkligen heeelt craschad om jag säger så. Fullt med sprickor och glasbitar som lossnat, dessutom så ramlade hemknappen av här om dagen. Tur att jag ställde in en sån där hemknappsfunktion på skärmen innan den lossnade. I övrigt så fungerar den otroligt nog! Skulle ändå köpa en ny snart då jag har haft min i 4,5 år (min första smartphone. Shit, innan det hade jag inte internet på mobilen ju???) och den var redan seg. Ser fram emot en ny!

Tänkte också införskaffa mig ett par riktiga lurar, framförallt för att kunna ha när jag jobbar framför datorn. Måste ha musik i öronen för att kunna koncentrera mig när jag jobbar, kunna stänga ute allting annat. Mina iPhone 5 lurar har dessutom mer ljud i ena luren (ganska mycket), vilket är lagomt kul... Kommer typ höra ojämt snart. Köpte helt nya för ett halvår sedan och dom jag hade innan lyckades jag tvätta. Får dock ett par nya när jag köper ny mobil, sen blir det nog ett par riktiga lurar också. Så att jag klarar mig menar jag! :)

Urbanears, kostar strax under 500 kr hos tex Elgiganten. Tycker det är rätt fult att gå runt med såna hörlurar, så tänkte själv mest ha dem vid datorn för att det är bättre ljud ;) Är nog tråkig och vill ha vit, eller möjligen Indigo blå (den mörka)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0