Lite som det är

Idag skulle Curre trimmas eller joggas lite på banan, men blev så att vi hängde med Cicci och Nutte ut på en tur istället. Det var varmt och Curre känns som ett kolli att rida, såå seg så det är inte sant. Han är piggare när det är kallt ute, men så fort det blir lite varmare så dör han i princip. Så i helgen blir det hem och hämta klippmaskinen, för nu ska pälsen väck! tror han kommer att piggna till och orka mer om han få bort den. Lite glad blev han när vi galopperade upp till Bolle iaf, med två hästar framför (ett till ekipage hängde med på turen).

Annars så har jag en del uppgifter som måste jobbas med den här veckan, inget jättekrävande men det ska ändå göras och bli bra. Sen ska det jobbas med portfolio inför praktiken också, leta praktikplats osv. Jag har jätteångest inför det och mår inte alls bra just nu. Vet inte vad jag vill egentligen och känner mig så himla ensam just nu. Har svårt att sova då min tankeverksamhet går i 200 knyck känns det som. Livet är inte lätt alltså.

Jag tänkte på en sak, vi har egentligen två val. Antingen så biter vi ihop och VÄLJER att må bra, eller så låter man sig påverkas av det negativa och låter det ta över. Det kommer alltid bättre tider, så det är bara att le och bita ihop helt enkelt och göra allt så bra man kan. Just nu är en sån där jobbig period där jag helst skulle vilja gömma mig i en garderob och krypa fram när vinden vänt. Ja, ungefär. 

Men det är lite sådär livet är, jag imponeras av dom som alltid står rakryggade hur hårt det än blåser. Som inte låter sig påverkas. Det är häftigt, jag vill bli så. Se saker lite mer från den ljusa sidan helt enkelt.

Nu --> Bra musik i öronen och work, work.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0