Ingen träning ikväll

Blev tyvärr ingen träning ikväll då Gaby var sjuk, jättetråkigt! Vi skulle egentligen tränat ute i Nytorp (Ungefär en halvtimme från Bollnäs) då ridhuset här är avstängt pga jobb med underlaget. Skulle ha fått skjuts ut dit, men nu blev det då inget. Tråkigt! Tror att vi skulle vara ute i Nytorp nästa vecka också, så hoppas på att jag kan få skjuts då också. Så vi inte missar en till veckas träning nu när vi äntligen kommit igång.

Igår trimmades Curre ungefär 50 min på stora utebanan. Vi fick jobba på ett tag, men han kändes fin! Även om det sitter fast ganska mycket i vänstersidan fortfarande, så blir det bättre för varje pass tycker jag. Idag fick han ridas ut och klättra med Mathilda och Chester. Klättrade uppför stigar och sedan fanns det en mindre brant väg att rida nedför. Klättrade den 6-7 ggr, bara i skritt. Han kom upp lite i flås dom sista gångerna, så det var nog jättebra tränig för honom. Brukar glömma bort just klättring, men ska bli bättre på det! Ska över lag bli bättre på att variera, lägga in kondisträning och klättring under veckorna.

Imorgon tänkte jag att han bara får promeneras, sen trimmas lite lätt och skutta något på fredag. Känns som en bra plan för honom!

Annars är det jobb med bokomslag som gäller för min del. Vi ska göra tio stycken på tre veckor. Två veckor kvar nu och jag har gjort... Nästan klart ett. Japp, kul för mig som får ösa på nu.

Förra veckans promenix

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0