Hoppning på shemat

Idag har jag varit och HOPPAT Curre på förmiddagen! Åh , vad kul det var. Det var meningen att han skulle skos idag på morgonen, så jag satte en "inne" skylt på boxdörren innan jag gick. Då vet personalen att han inte ska ut. Sen fick jag ett sms av hovslagaren på kvällen om Curre inte kunde tas torsdag is. Så jag fick helt enkelt masa mig iväg vid 09 idag då Curre inte kan stå inne bara för att jag inte orkar kliva upp... Dock bra, för då kom jag iväg och passade på att rida honom direkt.

Tog ut honom på ridbanan (där det redan står hinder uppställda!), höjde och fixade avstånden på hindren som redan fanns. Värmde först och han kändes fin! Pigg och busig faktiskt. Vi jobbade först över två bommar, ett litet hinder och hoppade sedan en linje med två oxarar (21 m) där vi varierade mellan 6 och 5 språng samt ett enkelhinder. Curre rev först räcket och slog bakut efter haha. Sen hoppade han jättefint, bjöd fint och var bara grym helt ekelt. Hoppade som max 90-1m då detta var första hoppningen för honom, har innan galopperat bommar och hoppat småhinder (max 70-80 cm kanske) i 2-3 veckor. Nästa vecka får han hopptränas för Gaby!

Ska upp till stallet senare också då jag ska träna Lucky för Gaby vid 16:00. Ska banne mig se till att ha honom framför skänkeln idag, galoppera igång och sedan sitta upp framför hindren. Känns bra att jag redan hoppat Curre idag, så har jag känt på några språng redan. 

Vet ni vad jag gjorde igår förresten? Sov över!! Första gången någonsin faktiskt. Jag skäms, börjar man 10 så ska man fan inte sova över alltså... Dock gör folk det ändå när man börjar typ 13, vilket jag dock inte kan förstå haha. Men jag kunde inte sova, så jag tänkte att jag "bara" skulle kolla en sak med mitt Creative cloud. Det slutade med att jag började uppdatera mina program till 2014 versionen och slog på en film medans. Så ja, jag slog ihop datorn vid 03 ungefär. Satte tre alarm runt 08, vaknar 10:08 och minns varken att jag stängt av eller ens hört. Var vid skolan omkring halv elva och missade inget viktigt, men ändå. Haha...

Vi träffade på dessa under skritturen igår. Curre tittade på dem, fnös och stack åt andra hållet. Förstår inte varför? Så.... Ulliga. Typ, haha. Kolla in halsen liksom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0