Fullt upp

Idag har jag bara farit runt känns det som och det är inte förren NU som jag satt mig ner. Vi som har eget arbete idag, så bra har det gått för mig. Som ändå har en hel del uppgifter den här veckan att beta av!

På morgonen var jag uppe i ganska bra tid, runt 08 och for sedan iväg till Curre. Fixade allt i stallet och red honom sedan på flackåker. Vi joggade lite först och jobbade sedan med övergångar. Han kändes fin, men slappnar aldrig helt av på kimblewickbettet. Dock gör det bettet honom lite mer uppmärksam, vilket i sin tur gör att han fungerar bättre på vanligt bett sen. Lite ta och ge där. Men annars nöjd med honom!

Har sedan tagit tåget hemåt, käkat sen lunch, hjälpt till att flytta lite möbler och nu äntligen satt mig ner. Har laddat upp med exotic snacks, Marabou oreo och Loka Crusch (hallon ofc) för att sitta med skoljobb resten av eftermiddagen/kvällen. Kul! Är jag effektiv, dvs ger fan i att slösurfa så kanske jag kan ta ett break och se en bra film i kväll. Vill dock vara effektiv och beta av lite saker, så att jag kan åka och kolla på tävlingar imorgon innan jag drar hem till Bolllnäs! Hem, vart är det egentligen? Ja, det är en bra fråga alltså.

Spräckte min mobil i förrgår förresten, så nu har jag en ännu bättre anledning att köpa ny! Haha...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0