Full rulle igår och idag

Igår fick Curre sig ett ordentligt trimmpass på 50 min (aktivt arbete inkl två skrittpauser). Red övergångar, tempoväxlingar, sidvärtsrörelser och förvänd galopp om vartannat. Vi är inne i en ganska jobbigt period nu där han sitter fast i vänstersdan och trillar fram över bogarna. Det jag får jobba med då är en stadig sits och bara REPITERA ovanstående övningar. Nöta, nöta tills han kommer loss och över sina bakben. I slutet var han jättefin, målet är att han ska bli sån så tidigt som möjligt i passet!

Hade kvällfordringen igår och utsläpp idag, så var där både sent igår och tidigt idag. Gjorde dock inget i stallet mer än tog ut, så åker jag dit senare idag och ger eftermiddagsmat som han får äta medan jag fixar det andra. Regnar ute just nu, men blir nog en lugnare tur på flackåker om det inte är aldeles för halt där. Annars får det bli ut till Bolle.

Jobbar som vanligt med skoluppgifter, ligger dock i ganska bra fas nu vilket känns skönt. Var uppe tidigt igår (hemma i Kungsberg) och lagade med mammas hjälp ett recept + fotograferade. Tog ungefär 250 RAW bilder, så är en hel del att gå igenom! Blev ganska nöjd med bilderna faktiskt, hoppas samansättningen av allt blir bra också. Har kommit underfund med hur bra det är att fotografera i råformat nu, betydligt enklare att redigera i camera raw sen än att fixa allt i photoshop.  Dock tar det nog lite tid innan jag hittar "mitt" redigeringssätt i camera raw känner jag. I photoshop går det ganska snabbt då jag vet precis hur jag brukar göra. I camera raw finns det lite mer alternativ som jag inte brukar fixa med i vanliga fall.

Smakprov på en av bilderna. Den är dock inte beskuren då jag klippte ut själva motivet.


Work in progress!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0