Fredag!

Fredag idag, vilket betyder ledig eller snarare eget arbete. Onsdagar och fredagar har vi eget arbete i skolan, inga föreläsningar alltså. Dock är det fritt fram att sitta i skolan och ta hjälp av lärarna som finns där. Jag jobbar dock hemifrån då jag har allt jag behöver på min dator. Ska jobba vidare på min hemsideuppgift i Adobe Muse. Muse är ett program där du kan bygga en hemsida utan kodning, bara genom layout arbete. Lite som InDesign! 

Igår blev Curre skod av Nicke, så nu är han fin i fötterna igen. Han skor verkligen superfint och noggrant, har blivit så himla kräsen när det gäller skoning sedan han började sko. När vi var till Brunmåla första gången nu i sommras så hade det gått åtta veckor på Curres skoning, normalt så skos han på 6 veckor. Ändå fick personalen slita som djur för att få bort skorna när dom skulle röntga framhovarna haha. Jag har alltid varit med om att skorna börjar glappa i slutet på skoperioden (speciellt när det har gått över tiden) men inte sedan Nicke började sko! Helt otroligt, har nog knappt haft en tappsko faktiskt.
 
Gick bara en promenad med Curre igår och idag ska han trimmas hade jag tänkt. Ska beta av lite skoljobb nu först och åker dit i eftermiddag. Tänkte att jag ska leta reda på lite av mina skoljobb att publicera här. Kanske kan vara kul att se? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0