Fredag

Var i skolan ganska tidigt igår och fick faktiskt en helt del gjort! Jätteskönt, så kan jag koncentrera mig på dom viktigaste uppgifterna fullt ut. Lika bra att köra på nu när man är uppe i ett bra flow. Ska tidsintälla min illustartion som jag precis blivit klar med, den kommer upp någon gång under dagen.

Igår var jag korkad och tänkte att jag skrittar ut Curre och joggar sedan lite på ridbanan, så slipper han nog träningsvärk! Han var ganska pigg när vi var ute och skrittade, men sen när jag skulle "jogga" honom så gick han i princip inte att rida... Omotiverad plus träningsvärk gör honom i princip oridbar ärligt talat, han är JÄTTESVÅR att rida såna dagar helt enkelt. Så idag blir det bara skrittpromenad, så kör vi vårt vanliga upplägg nästa vecka. Dvs bara promenad efter träning ;)

Bara en lektion i skolan idag, sen ska jag ta tåget hem någon gång under dagen då jag ska till tandläkaren i morgon...Megapanikångest på den känner jag. Tar med systemkameran hem, så får vi se om jag får en av uppgifterna fotade. Har tio stycken bokomslag att göra på dryga tre veckor, så måste sätta fart med den uppgiften.

130 cm Gävle i april

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0