Boda Borg igår

Var nog borta i över 12 h igår, men roligt hade vi! Var i stallet 06:30 och mockade + fixade höpåsar åt Curre. Åkte från stallet vid 08 ungefär, 6 tjejer i två bilar mot Torpshammar. Var vid Boda Borg runt 11 ngn gång tror jag och vi delade då upp oss i två lag. Boda Borg är som jag skrev ungefär som Alborgen (tänk fångarna på fortet) och man går in i olika små rum för att lösa "Questar". Finns olika svårighetsgrader på rummen och när man löst första "rummet i rummet" så går man till nästa. Var ungefär 3-5 rum med questar (under samma tema) på samma rum och när man klarat alla så fick man en stämpel för just det rummet. Gällde att samla så många stämplar som möjligt!

Men undantag för lunch så körde vi på fram till 17 på eftermiddagen. Mitt lag förlorade med en stämpel, surt! Haha. For sedan hemåt och förutom ett stopp för pizza så körde jag hela vägen hem. Min längsta körning hittils, minst 2 h. Nyttigt då jag endast kört max 50 min innan kanske och bara mellan Gävle - Sandviken typ. Dock en grej i sig att inte veta vart man ska, utan hänga på någon som visar vägen ;)

Ska alldeles strax iväg till Curre, fixa stallet och rida. Sen tar jag tåget hemåt vid 14:50 då jag måste rösta, har röstkortet där nämligen. Sen far jag med tåget tillbaka imorgon bitti och tar bussen direkt upp till skolan. Packar med mig datorn innan jag åker idag så får jag jobba färdigt med två halvfärdiga uppgifter jag har. 

Har tyvärr ingen bild alls från idag! Jättetråkigt känner jag nu ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0