Tillbaka i Hälsingland

Att ta tåget från Luleå gick smidigt och planet landade tom tidigare än planerat. Gick till receptionen för tåg och jag kunde tydligen ta ett tidigare tåg på samma biljett. Perfekt tänker jag! Går ner och hoppar sedan på vad jag tror är rätt pendeltåg. När jag hoppar av så känner jag att shit, det här är INTE Uppsalas station. Frågar en ansvarig och jag har då tydligen åkt åt FEL håll och landat i Upplands Väsby, inte Uppsala! Haha, orkar inte med mig själv alltså! Jag vet ju självklart att Upplans Väsby inte är Uppsala, men jag tänkte verkligen inte lägre. Tänkte fan inte alls haha...

Som tur är kan jag ta samma pendel tillbaka som går till Uppala. Väl där kan jag ta det planerade tåget mot Gävle (hade kunnat ta ett tidigare utan min extra lilla tur). Fick vänta nästan 2 h i Gävle sen innan X-tåget mot Bollnäs anlände. Jag som tyckte att min tripp gått riktigt smidigt, självklart ska jag klanta till mig. Varför inte liksom ;) Det här är anledningen till att jag är paranoid, jag vet att jag gör såna här klantiga saker om jag inte dubbelkollar allt.

Pussade massor på Curre när jag kom till stallet och red honom sedan en skrittur ute i mörkret. Ska verkligen fokusera på att reda ut markjobbet med honom nu, se till att var bit för sig fungerar. Gas, broms och att jag har honom jämn på båda tyglarna. Slängde på honom stalltäcke nu också, så han blir varm och inte får spänningar i ryggen. 

Hur fin liksom??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0