Sweden horse show

På fredag nästa vecka så åker jag, Angelica och pappa till Sweden International Horse Show! Ska bli intressant att se hur showen och mässan blir i Friends arena mot för Globen. Har varit till Globen varje år i nästan 10 års tid, så jag ser fram emot ett arenabyte och hoppas det ger tävlingen ett lyft. Har varit lite samma sak dom senaste åren tycker jag.

Showen vi skulle se var hoppning, en clinic och så var det nog islandshästar på slutet. Kommer inte riktigt ihåg, för mig är det mässan som är mest intressant! Ska dock försöka att hålla i pengarna, men något roligt spontaninköp blir det säkert.  

Angelica kommer då att flyga ner från Luleå och vara här nere över den helgen. Ska då passa på att se till att hitta en lucka så vi kan gå och se nya Hungergamesfilmen, Mockingjay part 1. Så jag får bra biosällskap! Har väntat på den filmen sedan jag såg Catching Fire för ett år sedan.

Faktiskt så är det Peder Fredricsson som har designat den nya logotypen. Hur kan man vara grym tävlingsryttare OCH designer? Förstår inte alltså.

Kommentarer
Postat av: Hannah S.

Åh vad kul, vill också dit!

Svar: Ja, det ska bli kul! :D
Veronica Sroka

2014-11-20 @ 14:10:18
URL: http://hannahsj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0