Sweden horse show

Var uppe hos Curre vid 07 på morgonen och mockade + fixade mat, var klar efter en halvtimme ungefär. Blev dock en missuppfattning och fick senare ett sms om att Curre råkat fått dubbel morgonkrafft, haha. Vilken jackpoint för Curre ;) Sånt som händer, blev väl missförstånd när jag fixat allt så tidigt.

Tog sedan alltså tåget mot Gävle där jag blev upphämtad innan vi for mot Stockholm! Såg showen vid 14, först en knockout dressyr/hoppning, internationell 140 hoppning och clinic med Sylve Söderstrand och Henk Nooren. Hoppning är alltid kul att se, annars var väl showen vi såg sådär. Upplägget på knockout dressyr/hoppningen var jätterörig och clinicen tyckte jag inte gav så mycket faktiskt. Hoppning är dock alltid kul att se! Men vi valde också en "mellanshow" då det blev lite i sista minuten vi bokade och bestämde att vi skulle åka.

Mässan iår är jag också lite besviken på. Tyckte utbudet var lite klent och jag hade gärna sett mer nyheter. Dock har dom nu ett samarbete med Equitana, en superstor hästmässa i Tyskland som går vartannat år. Vi var faktiskt där 2011, helt gigantiskt mässa! 15 mässhallar med ALLT. Så vill man gå på en ordentlig hästmässa, åk dit någon gång! I alla fall så kändes det att Sweden HS mässan var lite likadan som Equitana, med en liten ridabana med uppvisning, olika hästraser som visades upp osv. Tror denna mässa med detta tänk kommer bli jättebra med några fler utställare och lite mer finlir på upplägget. För att vara första året var det helt ok tycker jag!

Fick lite småsaker köpt som jag tänkte fota imorgon. Kommer ett inlägg med det! Om man kan ha en crush på en häst, så har jag det på Malin Baryards Corporal VDL!! Herre vilken fin hingst alltså... Har många gånger suttit på hästnet och kikat efter fina fölungar efter honom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0