Shoppingen SIHS

Jag erkänner, jag handlade i Min Häst montern hahaha.... Jag ÄLSKADE Min Häst och Lena Furberg när jag var yngre, så kunde inte motstå att köpa en superfin temugg med hennes superfina hästar. När jag skulle betalade så såg jag att det fanns böcker med hennes bästa serier samlade, precis en sån bok som Angelica och jag pratat om att det borde finnas! Har läst ut första boken och det är många serier jag redan läst, men verkligen nostalgi på hög nivå. Lena Furberg är i särklass världens bästa serietecknare i kategorin häst, hon har en grym känsla både när det gäller bild och berättelse. 


Hästgodis/mat. Köpte en burk lösviktsgodis hos Perfect Sit of Sweden, fick sedan två gratisprover Mussli från ST Hippolyt och två påsar (2kg tillsammans) Mash från Krafft.


Benlindor och paddar. Fyra stycken fleecelindor (okänt märke) i kornblått, matchar perfekt till mitt nya schabrak. Ett par marinblåa Kingsland i fleece med KL logga och sedan ett par svarta frambenspaddar. 
 
Fick inte jättemycket handlat då utbudet var lite klent tyckte jag, samt mitt samveta sa att jag måste hålla i pengarna. Men lite småsaker blev det iaf!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0