Seriemaraton in my heart

Har ägnat denna dagen genom att köra The Vampire Diaries maraton. Har sett klart säsong 1 nu och är inne på avsnitt två på säsong 2. Så himla spännande! Jag har sett denna serie gått på tv förr men tyckte den verkade så töntig med vampyrer och sånt, typ Twilight stuk haha. Men beep, wrong! Den är jättebra och inte alls töntig, tycker jag ;)

Annars så vänder jag som vanligt så dygnet när jag är ledig. Jobbar med uppgifter på kvällar/nätter och kör serie-maraton på dagarna. Har iaf gjort klart min lilla Bolibompa applikation nu, som blev helt ok! Osäker dock om den är så bra i litet format... Lägger kanske upp den här sen.

Curre reds ut idag, i mörkret trots att vi kom iväg vid fyra tiden... Inget stort fan av vintertid eller vinter alls, det är ju mörkt jämt! Vi fick dock sällskap precis när jag skulle iväg, så vår lilla skritt (med lite inslag av trav) tur blev lite trevligare! Curre blev som vanligt rädd för alpackorna vid Bolle, men annars så kändes han fin! Blir stallet på förmiddagen imorgon, så ska inte sitta uppe hela natten idag. Hade jag tänkt ;) Kör väl dock på med något mer avsnitt innan det är dags att sova!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0