Planerna för helgen

Var till Curre och gick en sväng med honom idag efter skolan, fixade hos honom och putsade mina stävlar, förbygeln och magplattan inför helgen. Pappa kommer imorgon och hämtar oss då vi tävlar i Högbo lör-sön, så får Curre stå i vårt stall över helgen. Hade varit grymt med en egen liten B-kortslastbil, men någon sådan har man ju inte hehe.

Är inte kar med min senaste uppgift och fick dessutom två nya idag, så förutom att tävla i helgen så blir det jobb med uppgifter. Är inne i en period där jag har noll inspiration, aldrig kommer till skott och mest känner mig självkritisk. Hade helst bara velat dega typ, inte göra ett skit i helgen... Men så blir det icke. Tycker egentligen uppgifterna vi gör är jättekul, men orkar bara inte kocentrera mig. Jaja.   

Hoppträningen igår gick iaf bra! Curre kändes fin, lättare i handen och det kändes äntligen som att jag hade honom framför mig. Så mycket enklare att rida på hinder i en galopp där hästen är i uppförsbacke. Vi hoppade några linjer och en kombenation med hjälpbommar, först lite lägre och hoppade sedan upp honom på sista linjen.

Är lite irriterad på mig själv som vände bort någon gång när det blev högre. Fick ingen snurr i honom när jag vände upp och vill inte rida an när jag inte har någon känsla, speciellt inte när hidren är lite större. Sista gången så var dock känslan som den ska och Curre hoppade också riktigt bra! Känns bra inför helgen. Har kollat på lite gamla tävlingsfilmer och börjar känna mig riktigt taggad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0