No good in goodbye

Jag kollade i min kalender här om dagen och såg att det är ungefär sex veckor kvar i skolan. Herregud, vad tog tiden vägen? Jag har alltså snart gått 1,5 år på Idévärlden här i Bollnäs och även om nästa år också är en skoltermin så kommer den inte att tillbringas på Idévärlden med alla mina klasskamrater. Det är ganska sad att tänka så faktiskt. Sista veckan innan vi tar examen kommer vi att vara i skolan, men sen är det verkligen slut på riktigt och man blir utkastad i verkligheten igen. Minst sagt läskigt kan jag tycka. 

Nästa termin kommer jag som sagt att vara på en reklambyrå i Gävle. Jag har länge vägt för och nackdelar med vart jag ska bo, har haft en riktigt ångest över detta. Men som det ser ut nu så stannar Curre och jag i Bollnäs även under min praktiktid. Sen när min skoltid är över, då får vi se vad som händer och sker. Ingenting jag kan veta just nu. Man får ta en sak i taget helt enkelt.

Helst av allt så hade jag velat bo i Gävle och ha Curre uppstallad där, men det finns inte ens chans att jag varken kommer att hitta boende eller ha råd med det. Att bo hemma och pendla in till Gävle tar ca 45-50 min då det ligger 5 mil utanför Gävle. Att ha Curre hemma skulle aldrig gå och jag skulle isf behöva hitta ny stallplats.

Är jag kvar i Bollnäs så har jag 15 min promenad till stationen, 1h restid där jag bara kan koppla av (till skillnad från 50 min med bil i vinterväglag) och 7 min promenad till reklambyrån. Sedan kan jag ta lokalbussen direkt från stationen upp till stallet. Visst kommer dagarna att bli tighta, men vi provar såhär då detta känns som den bästa lösningen just nu.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0