Några steg åt rätt håll

Trimmade Curre ca 40 min i ridhuset idag. Tänkte mycket på det Gaby sa i onsdags, att få upp huvudet och komma åt bakbenen. Började med att korta upp tyglarna och inte låta honom länga sig förren jag började komma åt bakbenen. Han fick jobba på och grymtade en en hel del, men bitvis var han riktigt fin faktiskt. I slutet så kunde jag släppa ner honom i formen och han bar sig själv.

Inser nu att jag varit lite för snäll och ridit honom för lång och låg. Han måste komma upp och ihop, trampa under sig ordenligt med bakbenen. Sen måste man självklart variera formen under passet, släppa ner dem och sträcka ut ryggmusklerna i mellanåt. Men lite tuffare måste jag absolut vara. Men vi är på god väg alltså!

Ska spendera resten av kvällen framför Idol och fortsätta att illustrera min Bollibompa drake... En skoluppgift, vi ska designa Bollibompas app. Själva applikationen alltså. Det är meningen att den ska bli gullig, men vi får väl se haha. Sen blir det minst två TVD avsnitt innan sovdags. Fyra kvar på säsong 1, av 6 säsonger. Har lite att kolla!

Min monster MAC, 17" säljs inte ens längre haha. Hade dock hellre haft en 13 eller 15, som är lättare att släpa på .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0