Misslyckat försök till tårtbak

Det var så himla fint och trevligt väder att Curre och jag trimmade på utebanan idag. Den lilla banan på baksidan har perfekt underlag just nu, sen skönt att rida utomhus även fast vi är en bit in i november. 

Curre kändes fin och vi är verkligen på gång nu! Rider med lite kortare tyglar (försöker iaf, är värdelös på den biten) och höjer upp handen lite samtidigt som jag aktiverar honom. Då blir han illa tvungen till att sätta under sig, har alltså blivit lite tuffare på honom. Han hade en jäkla trav redan när jag travade igång, vilket han får när man väl kommer åt dom där långa bakbenen. Bitvis var han riktigt, riktigt fin idag. Gångarterna kommer fram när man får honom att lätta upp i framdelen, så nu är jag taggad på att trimma vidare!

Nu på kvällen hade vi tårtbak med "Gangstergänget", 6 tjejer från stallet. Vi delade upp oss i två lag och min grupps tårta blev heeelt misslyckad haha. Den hade potential att bli riktigt grym, men visade sig att den inte alls var klar i mitten när vi väl skulle dela tårtbotten. Vi körde ändå och när fyllningen kom på så rasade den bara samman och blev en enda smet. Dom andra vann med sin tårta (som hade färdigköpt tårtbotten ;)), men dom båda blev rätt goda ändå hehe. Jag som äldst i gänget och dessutom inte kommer från orten hängde inte med jättebra i snacket, men trevligt var det! Åkte nog därifrån vid halv tio kanske, något sådant.

Blir att slå på ett serieavsnitt nu innan jag lägger mig. Skola imorrn!

Till att börja med såg den ganska ok ut, sen gick det utför... Se bilden längst ner ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0