Lödagens händelser

Gårdagen innebar lussebak (mamma gjorde såklart degen, vi bakade ut), lite glögg och julmusik. På kvällen mat ute och bio! Meningen var att vi skulle på church Street och käka, men då det var minst 2 h tid för att få bord så blev det ett Steak House som jag inte minns namnet på. Vid Brända Bocken (restaurang vid torget i Gävle). God mat där också dock! Mitt sällskap tyckte Mockingjay var lite seg, jag tyckte den var bra! Jag har läst böckerna och älskar triologin, så jag kände lite mer att det var såhär den här filmen skulle vara. Lyckades pricka in precis hur part 1 skulle sluta (vilken händelse, baserat på böckerna) ;)

Åker hem till Curre och Bollnäs med 14:35 tåget idag, men innan det blir det lite adventsfika här hemma (nej, jag vet inte vart hemma är hehe). Ikväll och dagarna framöver så blir det massor av skoljobb då jag ligger efter massor. Känner dock att jag har behövt en helg helt off, göra något kul och umgås med familjen. Det får vara lite som det är, för nu känner jag att jag har mer energi att sätta ordentlig fart och beta av to do listan utan att känna mig slut i skallen. Så jag tror det löser sig!

Har tagit bilder på min lilla shopping på Friends, så ska svira ihop det inlägget som sedan kommer upp under dagen tänkte jag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0