Kvälls/nattinlägg

Idag red Curre och jag ut tillsammans med Cissi och Nutte. Vi red upp till travet och joggade först runt ett varv på slingan, gick sedan ner och körde ett varv på rakbanan i galopp. Jag har funderat mycket kring varför Curre kännts så död i mun och för skänkeln, det är liksom den känslan JAG haft. Nu har jag börjat låta honom vara mer, släppa på handen och jobba mer på känsla helt enkelt.

Han går förjävligt och tappar ryggen helt, men när det faller på plats så känns han riktigt riktigt bra. Tror absolut att vi är något på spåret nu, men det krävs väldigt mycket tålamod och nöta basic saker. Men när vi når dit jag vill så känns han mer harmonisk, stadig i handen och tillfreds än vad han har varit på länge. Det är min känsla, så vi jobbar på!

Morgondagen tänkte jag spendera med häst och skoljobb såklart, men det blir nog även en väda ner på stan tror jag. Ska åtminstone till Lilla K (Ett fik här i Bollnäs, som säljer mycket Ekologiskt, the osv) för att köpa Chai the som jag har slut på. Det borde dom ha! Är väldigt sällan ner på stan här i Bollnäs, sitter mest hemma vid datorn eller är i stallet, förutom när jag är i skolan då. Ska försöka plita ihop något intressant inlägg att blanda ut mina tråkiga (typ såna här) inlägg med också ;)

Curre idag (eller igår då, nu 01:10)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0