Inte kompis med klippmaskinen...

Efter idag så funderar jag ärligt på om jag ska ta av mina sparpengar och köpa mig en ny klippmaskin... Inget jag har lust att lägga pengar på just nu känner jag, men den jag har nu börjar verkligen sjunga på sista versen. Den tuggade sig i princip igenom på slutet sist jag klippte honom, så tänkte lämna in skären vilken jag inte har hunnit göra... Så chansade och gjorde rent dem ordenligt och klippte idag, vilket faktiskt gick jättebra och dom tog mycket bättre än sist!

Däremot så låter maskinen så jävla illa att jag bli döv och Curre blir jobbigare att klippa för varje gång... Tror han var lite rädd idag då vi bråkade en del sist, så på höger sida bakom öronen gick det verkligen inte. Så han får se ut som han gör, tur han är ljus! Annars blev det helt ok, struntade i benen då maskinen är så himla jobbig. Har ingen lust att lägga ut drygt 4000 på en sån tråkig sak, även om det skulle vara sjukt skönt då han klipps ungefär en gång i månaden under tävlingsässongen (ibland även på sommaren). Får bli till jul isf, nu är han skaplig till helgen iaf.

Blev ingen ridning idag, utan klippte honom istället. Han var jättetöntig, dock kände jag att han verkligen var rädd idag. Han är så rolig, för när vi är klar så blir han jättestolt och det lyser i ögonen på honom "Men mamma, nu var jag väl jätteduktig vaa???" Haha, så söt... Han trimmas imorgon, hoppar onsdag för Gaby, går lugnt på tor, checkas av fre och sen TÄVLING lör-son i Högbo!! Hoppar 115 och 120 cm.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0