Hoppträningen

 
Träningen igår gick... Jo, men ganska bra faktiskt. Jag hade dock världens migrän (jäkligt ont i skallen iaf) och det var inte jättelätt att koncentrera sig. Kändes mest som ludd i huvudet och red ivägen för dom andra flera ggr haha. Men Curre skötte sig bra och det känns som att det börjar gå åt rätt håll nu iaf.
 
Gaby bad mig ta upp huvudet på honom för att komma åt bakbenen, samla och fytta bakdelen tills han började sätta under sig. Efter en stund tyckte att det blev bättre och bytena åt höger blev åtminstone luftiga. Ett bra sätt att kolla om dom arbatar väl men bakbenen, gör galoppombyten! Då märker man direkt, travar dom nästan med bakbenen = inte bra och blir det ett litet luftsprång så är man på god väg. En bra koll sådär när man trimmar.

Vi hoppade en linje, stunds och en kombenation. Inget högt då han ska hoppas sparsamt och på låga höjder nu. Höjden sparar vi till att känna på precis innan tävling. Så är det tänkt! Men hoppningen skötte han som alltid kanon, det är allt det där andra som måste finslipas på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0