Helgplanerna!

Tänkte trimma Curre lite lätt i ridhuset idag, men blev istället 1 h roadwalk med Cissi och Nutte. Vi red bort mot travbanan, svängde mot stan och red runt blomkransen (ett lägenhetsområde där många i min klass bor), tog cykelbanan till stora vägen ungefär där jag bor och sedan tillbaka till stallet. En liten stadstur helt enkelt!

Imorgon joggas Curre lite lätt och sedan blir det vila fre-lör för hans del. Lyckades fixa hästvakt på lördag, så kan vara hemma fre-sön i helgen! Så blir som så att jag fixar allt till Curre på fredag morgon, tar sedan tåget 08:41 mot Gävle. Där hämtar pappa mig och vi åker mot Arlanda där vi hämtar upp Angelica som kommer direkt från Lule. Sedan far vi mot Friends Arena och går på hästshow och mässa!!

Sen har jag bestämt att vi ska ha lussebak på lördag förmiddag. På kvällen är det Church street och Mockingjay på bio som gäller. På söndag kör vi adventsmys med julmusik, tända ljus, glögg och lussekattar har jag bestämt. Hur bra helg? Haha, jag är så forever alone att jag blir typ helt exalterad när jag får göra något socialt för en gångs skull! Som inte innefattar stall och skola haha. Nej, men denna helg blir grym.

Blir att jobba röven av mig i skolan imorgon och be till gud att lärarna inte slänger på oss ytterligare uppgifter. Då kastar jag in handuken, vilket jag inte tror att jag är ensam om...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0