Hårt jobb lönar sig, alltid

Har ganska mycket uppgifter att göra just nu, fick dock en av dem framflyttade en vecka. Skönt! Känner mig dock stressad ändå och hela helgen kommer därför att tillbringas vid datorn och illustrator. Tycker det dock är kul, men hade varit skönt att bara få ta det lugnt. Men lite Vampire Diaries maraton blir det, har precis sett klart season 02!

Red Curre i ridhuset idag och skrittjobbade nog i en halvtimme först. Jobbade på volt och tänjde sidorna, bara väntade ut honom tills han kom runt innerskänkeln och ut till yttertygeln. Fortsätte sedan likadant i traven där det nog blev jobb i 40 min kanske. Ett långt pass (dock mkt skritt), men tycker ändå att jag fick ordning och nådde mina mål. Ville ha honom ut till yttertygeln och att han självmant tog ett lätt stöd. Bitvis var han precis så som jag ville, riktigt härlig känsla! Ska jobba likadant passen framöver nu, jobba med det allra mest grundläggande och ha ett tydligt mål. Då tror jag att det kommer hända saker.

Morgondagen ser nog ut som så att jag åker till Curre på förmiddagen och rider ut när det är ljust (!) och fixar klart allting, ridskolan tar in honom vid 14 och jag kan sedan åka dit till åtta och kvällsfodra. Vi får se om jag jobbar hemifrån eller kanske sätter mig i skolan där i mellan, det visar sig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0