Halloween

Har aldrig förstått mig på denna högtid, när och varför den firas osv. Känns som nått vi snappat upp från USA, för att företag ska tjäna pengar typ. Iaf själva Halloween grejen. Alla helgons dag var tydligen igår (enligt min kaldender på mobilen) och det är väl typ att hedra dom bortgångna? Jag fattar inte denna helg haha. Lika konstig som påsken typ. Jag har iaf firat denna högtid genom att äta way to much candy... Från och med imorgon är det nolltolerans fram till helgen!

Cyklade iaf iväg mot stallet och var där till åtta idag. Hade ett stallpass (cash is king), släppte ut hästar, mockade och fodrade fram till elva ungefär. Red och skötte sedan Curre fram till två då alla ridskolehästar skulle in igen. Åkte därifrån strax före tre ungefär, så blev 7 h utan lunch. Hade tänkt åka hem för att äta i mellan, men red Curre istället då hela ridhuset skulle vara upptaget på eftermiddagen. Måste även tillbaka senare för att kvällsfodra.

Curre kändes hemsk till att börja med, tror mycket beror på mig också. Jag har tappat känslan totalt efter att ha ridit så många pass nu där han har varit stenhård i munnen. Får verkligen noll känsla. Men jag bröt ner passet till att endast fokusera på att han tog skänkeln, halvhalterna gick igenom och att han skulle vara jämn på tyglarna. Hade också som mål att trimma i MAX 45 min, vilket gjorde att jag tog tillvara på tiden och inte bara gled runt.

Är jättenöjd med hur han blev på slutet, svarade framåt för ett lätt tryck med vaderna, hlavhaltera började fungera och han började komma mellan hjälperna. Då mjuknar han också i handen och upplevs inte sådär förbannat stum. Cissi sa iaf att han var superfin när hon trimmade i torsdags, så nu hoppas jag att det släpper för mig och att jag får det att fungera!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0