Glad, glad, glad!

Efter regn kommer solsken brukar man ju säga! Sen att regnet har vräkt ner hela dagen är ju en annan sak hehe. Men tog ut Curre och red honom 45 in i ridhuset, med samma tänk som i förrgår. Han var mjukare redan från start och vi jobbade sedan med tempoväxlingar i stort sett hela passet. Några steg fram, samla ihop, några steg framåt osv. Var också extra noga med att släppa fram handen och erbjuda honom att sänka utan att för den delen tappa kontakten. Bitvis var han verkligen JÄTTEFIN.

Imorgon hopptränar vi för Gaby, två veckor sedan sist då vi inte hoppade förra veckan. Men jag tycker det bara är bra då han inte får hoppas för mycket. Hoppas på en mjuk och reglerbar häst imorgon då han som sagt var fin idag. Fick en sådan känsla som jag inte har haft på väldigt länge faktiskt. Äntligen! Tänk att man kan bli så glad över att bara få till ett ridpass.

Ska nu kolla något serieavsnitt och bara ta det lugnt. Jobbar hemifrån imorgon, så tänkte kliva upp i tid och börja med dom uppgifter som ska göras. Måste få någon slags struktur och inte skjuta upp saker till "sen" utan att faktiskt sätta upp arbetstider som jag jobbar efter. Är annars en sådan som sätter en jäkla fart när deadline väl närmare sig... icke bra alls. 

Skulle ta in Curre i regnet och gjorde det innan jag bytte om, då han gnäggade på mig... Gick ju jättebra med mina Converse. Visste ni förresten att Converse först kom ut i början av 1900- talet? Snacka om tidslös design.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0