En typ ledig tisdag

Börjar morgonen med att snooza, såklart... Precis innan jag ska kliva upp, satt i hörlurarna och klickat igång en av mina droglåtar just nu (måste alltid starta dagen med musik i öronen) så ringer mobilen. Tror först att det är mitt alarm, för ställer ungeför 15 stycken för att jag är rädd att sova över. Stirrar på mobilen och ba, vaa...? Innan jag inser att det är någon som ringer mig haha. Bara jag som blir förvånad varje gång mobilen ringer och det inte är mamma, pappa eller min syster? Haha.

Det var iaf min lärare som sa att det var något fel med värmesystemet och svinkallt i skolan, därför alla lektioner inställda. Jag fick i uppdrag att informera övriga på vår facebook grupp, som (av någon underlig anledning ;)) når ut till folk fortare än skolans datorsystem. Jag som till nästan 99% alltid kommer i tid, går på alla lektioner, gör alla uppgifter osv kändes väl som en pålitlig person. Vad vet jag!

Så istället för att befinna mig i skolan så sitter jag hemma och kollar serie. Har inte ens tittat på uppgiftsbeskrivningen vi fick för en vecka sedan (den är till nästa vecka), men jag har däremot gjort klart dom två som har deadline nu i veckan. Så typiskt mig att slöa och sen bang! Så sätter jag fart några dagar innan och sitter flera timmar i sträck. Gärna på kväll/nattetid. Typiskt mig!

I och med denna (typ) lediga dag så tänkte jag åka till stallet och rida innan iaf 16:00, då det alltid är trångt i ridhuset på tisdagar. Låter grymt tycker jag. Innan dess, se ett nytt avsnitt TVD (så spännande nu...) --> käka --> diska --> tidsinställa ett inlägg --> kolla uppiften, som det dock nog blir race med ikväll. Älskar att sitta när det är kväll med sånt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0