En lite trevligare lördag

Hade en väldgt trevlig dag igår! Var först ner en sväng på stan under förmiddagen. Cyklade sedan vidare till Lilla K och tog en lunchdate med mig själv, en supergod räkmacka och kladdkaka till efterrätt. Köpte även mitt efterlängtade Chai-te, som dock med sina 189 kr sved i plånkan. Men jag får trösta mig med att burken var fin och att det förhoppningsvis räcker ett bra tag, förutom att det är fantastiskt gott då! Blev sedan Dollar där det blev tre stycken doftljus. Såna små detaljer kan verkligen göra mycket för stämningen såhär under hösten/vintern.

Curre var jag bara iväg och pysslade om, vilket tog knappt en timme då han fick sin vilodag. Avslutade sedan kvällen med middag hemma hos Paula, där vi var totalt fem stycken från klassen. Hon hade gjort en supergod gryta och dukat superfint, myys! Dom andra drog sedan ut, medan jag traskade hem för att vara hyfsat pigg för att plocka ut hästar idag (stalltjänst). Inte för att jag är direkt pigg ändå, hehe.

Har mockat och packat Curres påsar redan, så cyklar väl bort runt 14-15 för att plocka in honom och rida. Annars blir det plugg i form av 30 sidor färglära som vi har prov på tills imorgon. Fördelen med Yrkeshögskola att det där med att studera i böcker och ha prov i princip inte existerar, imorgon är dock ett undantag på den fronten. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0