Vem är jag? Om mig

Ja, då ska jag alltså försöka att beskriva mig själv på ett bra sätt! Först och främst så är jag en tjej på 23 år som i skrivande stund är bosatt i Bollnäs där jag studerar Grafisk design och kommunikation för andra terminen. Med mig upp hit så har jag min häst, en val född 2002 som ni kan läsa mer om under fliken Cuwento. Tillsammans med "Curre" tävlar jag hoppning tom 130 cm på nationell nivå. Hästarna är en stor del av mig och något som är den här bloggens huvudinriktning. Jag skulle beskriva mig själv som en målinriktad och envis person som aldrig ger upp. Jag vet vad jag vill och vad som krävs av mig för att nå dit.
 
Från början är jag uppvuxen i en liten by vid namn Kungsberg som ligger 3 mil utanför Sandviken i Gästrikland. Jag fick mig första egna ponny redan vid 3-års ålder och det var då som jag började "åka" häst. Hästintresset bara växte med åren och min första tävlingsponny fick jag några månader efter att jag fyllt 11 år. Med denna ponny började jag att träna hoppning och 2003 startade jag min första lokala tävling. På min födelsedag, den 9 mars 2003 då jag fyllde 12 år så kammade jag hem min allra första rosett efter en felfri ritt i LD. Efter det rullade tävlingscirkusen på med ännu en ponny som jag tävlade upp tom LB hoppning och sedan kom min första storhäst med in i bilden då jag var 16. 
 
Storhästen (som är den häst jag har idag) tävlade jag upp tom 120 cm under ca ett år innan han tyvärr blev långtidsskadad. Under den perioden köptes ännu en häst som jag hade under tre års tid och som jag tävlade från noll upp tom 110cm. Under förra året, 2013 så kom Curre äntligen igång på riktigt efter många krångliga år och tävlade nationellt upp tom 125 cm. Iår har vi debuterat 130 cm med bra rundor.
 
Vad jag ska berätta mer om mig själv vet jag faktiskt inte. Just nu tar jag livet lite som det kommer, pluggar på och njuter av studentlivet samtidigt som jag satsar på min ridning och mitt tävlande. Vi får se vart framtiden tar mig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0