Ridning imorgon!!

Var hemma en sväng i fredags och idag, åkte sedan tillbaka hit till Bollnäs med 16:40 tåget idag. Var på Church Street och åt med syster, bror och hans tjej i fredags. Supergod och megamycket mat som vanligt! Åt en jättegod pasta som jag orkade hälften av ungefär, så tog med resten hem och åt till lunch idag. Har annars degat bara och kollat på film typ. 

Anyway, var till Curre nu på kvällen och fixade. Blir inte att jag gör så mycket där, men imorgon så tänkte jag åka dit lite tidigare och fixa. Putsa, organisera i mitt skåp och pyssla lite med Curre. Är jättedålig med att borsta och så när han inte rids, haha. Frisera man osv tycker jag är kul, men bara borsta eller rykta är ingen favoritsyssla alls faktiskt.

Sen så ska jag faktiskt få RIDA imorgon! Weeei känner jag ungefär!! Det var en ridskolehäst som behövde gå, så jag fick äran att ta på mig det. Vet knappt hur den ser ut, mer än att jag sett den i boxen. Blir kul! Skulle även få hoppa den för Gaby på onsdag, då den behövde lite riktig hoppning. Har imorgon inte ridit på 2 veckor, så vi får se hur det går. Sen har jag i princip bara ridit Curre det senaste året, förutom att jag suttit på Chino någon gång och hästen jag red i spanien.

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt. På måndag så ska Curre börja promeneras samt att det "bara" är 2 veckor kvar till återbesök. Vi börjar också med Byroarbete i skolan, vilket är grupparbete där vi ska jobba ut mot ett riktigt företag. Hoppas det blir kul! Vill helst att morgondagen går fort, så att nästa vecka får köra igång. Veckorna framöver får gärna går fort dom också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0