Pigg Curre

Cirkus 1,5 - 2 veckor (beror på när vi får ny vet tid) kvar på Curres vila idag, samt att det var hans sista dag på metacam. Tiden rullar, tur det! Kom ganska sent till stallet idag och Curre var själv kvar ute på sin "sida", var fler hästar ute men en bit ifrån honom.

När jag ropade mitt vanliga "heej Curre" så fick jag tillbaka världens svar, han var inte nöjd med att vara kvar ute alltså haha. Sen for han ut ur hagen som en katapult för att det skramlade lite från taket i blåsten. Pigg häst! Börjar bli allt mer powerwalk på våra promenader, så både han och jag ser fram emot att komma igång igen. Hoppas verkligen att han är bra på nästa besök.

Fick också veta idag att jag nog kommer att få rida Lucky fler gånger för Gaby, happy! Åtminstone en dag ridning i veckan och sen blir det jättenyttigt att rida den hästen då den är så olik Curre. Tror att jag kommer att kunna ta med mig mycket bra saker upp på Curre sen.

Annars rullar det på med grupparbetet i skolan osv. Ska bli fint väder och regional/nationella tävlingar (som jag inte kan vara med på...). här i helgen. Trist, men kul att kolla på iaf, så blir kvar i Bollnäs den här helgen då jag även har ett stallpass.

Satt vid Nicklas dator (vi har liksom "våra" datorer i skolan, som vi alltid brukar sitta vid ;)) idag och hittade bilden nedan på skrivbordet. Från fotograferingen vi gjorde för ngn vecka sedan. Tyckte den var ganska fin, så redigerade den lite snabbt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0