Lite osammanhängande text

Jag har gjort slut på mitt internet, som vanligt alltså. Får då köra internetdelning på mobilen (som har nerdraget internet det också) eller det nerdragna internet på det mobila bredbandet som dock är så jäääkla segt... Dessutom är min kära iPhone 4 med sina fyra år på nacken rätt seg den också.
 
Min kära mobil har faktiskt klarat sig bra efter alla år (trots att jag tappat den i stallgolvet x antal gånger, ner bland Curres hovar och ut på spåret på en framridning där två stycken galopperade över den) och har knappt en repa i skärmen. Den hänger sig dock, skärmen fryser och den är allmänt seg även om jag tycker att den blev bättre efter att jag tog bort mina 1400 (hehe) bilder och uppdaterade den. Jag får dock nästan en chock när jag håller på med Angelicas nya 5:a, så ja. Min är ganska seg. Men ska hålla ut och köpa 6:an i höst och då höja internet, samt kanske skippa mitt kassa mobila bredband. Får hålla ut tills jag kan skaffa wi-fi... Jaja, nog med teknikprat!

Det har varit superfint väder förra veckan och i helgen, sen idag... Wtf? Kallt, regn och bara blä. Curre har tröttnat på sin semester och är superpigg istället för den degklump han var i början. Gnäggar när jag kommer, kör powerwalk på våra promenader och springer förbi framför mig när jag tycker det räcket med betande. Provade honom litegrann på en liten volt och vad jag kunde se så såg han fin ut, så jag hoppas verkligen att han är fräsch nästa vecka. En vecka kvar imorgon!

Annars så känner jag mig som en degklump, omotiverad och oinspirerad. Kreativiteten har nog redan gått på semester tror jag. Var så trött idag att jag inte fattade vad jag gjorde och allt blev som en gröt i hjärnan när jag skulle leta filer på min dator. Den fungerade inte riktigt alltså.

Ber om ursäkt för värdelösa och ganska innehållsfattiga inlägg, men jag gör inte så mycket vettigt för tillfället faktiskt. Flyter runt och bara är, försöker att vara lite produktiv. Ungefär så. Grattis till den som läste igenom detta förresten!

Bjuder på några bilder som kanske gör inlägget lite mer intressat!
Trackback
RSS 2.0