Fullt ös med projektarbetet

Pausar mitt arbete genom att logga in här och skriva några ord! Vi är i slutspurten på våran projektarbetsperiod och har deadline på allt imorgon. Faktiskt så tycker jag att projektarbetet har varit riktigt roligt! Kul att få göra en tidning/magasin/whatever helt själv, välja person, intervjua, skriva text, ta bilder och slutligen layouta alltihopa! Printade och skar ut min tidning igår, så har en liten fin tidning liggandes i skolan haha. Man blir lite halvt lycklig när något man jobbat med från grunden i flera veckor slutligen ligger där som en färdig tidning. Som man gjort HELT själv! Stolt.

Nu återstår det för mig att göra om tidningen till digitalt, vilket jag håller på med nu. Utgår från min tidningslayout, men bygger om för att det ska passa i både stående och liggande format på iPad. Lite knixigt. Har i princip alla liggande format kvar nu, men måste pausa en stund känner jag då jag har suttit drygt 4-5 timmar i streck nu på kvällen. Tur att det är kul ;)

Imorgon så ska jag spurta på och färdigställa samt skicka in arbetet, fixa med Curre, ta in honom åt hovslagaren och sen åker jag hem en sväng. Åker in till Gävle och så får vi se vad som hittas på där, är inte helt klart. Något kul iaf och sedan sover jag hemma tills på lördag. Hem och sköta Curre sen! Curre mår för övrigt bra, tycker medecinen är god och att det är ganska trevligt när jag kommer istället för att tycka jag är jobbig. Det är kul :) Att han inte associerar mig med jobb menar jag, haha.

Bild jag la upp på min instagram idag. Curre 2009 vs 2014. Lite ljusare nu va? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0