Fotodag med Marias of Sweden

Igår hade vi som sagt foto i skolan och Curre fick vara rekvisita till mitt porträtt! Haha. Så vi gick helt enkelt över till ridskolan och hämtade Curre (som var väldigt fundersam över vad vi skulle hitta på), innan vi traskade upp mot skogen bakom skolan. Tog lite porträtt först när jag stog brevid och sen provade jag att hoppa upp. Curre var dock nåågot taggad och for bara runt! Inte helt lätt att ta kort på en häst som inte vill stå still alltså. Emellanåt så fick han dock syn på något och vi fick till några bra bider. 

Faktiskt så tycker jag numera att det är ganska kul att även vara framför kameran när man ska ta såna här arrangerade bilder! Roligt också att Maria (Marias of sweden) som är en jätteduktig fotograf, tittade på mig och sa "och du blir så himla bra på bild!" när vi efteråt diskuterade bilderna vi tagit. Haha, lite kul faktiskt att höra sånt ibland! Jag tyckte det var roligast att arrangera fotograferingen med Curre, så mina egna bilder blev det inte jättemycket fokus på tyvärr. Men rolig dag var det!

Fokus var inte på att ta "perfekta porträttbilder", utan mer att fånga en känsla för att beskriva den här personen som man fotograferade. I mitt fall blev det typ "hej jag gillar hästar och det är ganska coolt", haha! Nä, men jag tyckte det blev häftiga bilder! Kul också att bli fotad av någon som Nicklas, som har lite känsla och tycker det är kul att ta bilder! Han som fotat, valt ut och redigerat bilderna nedan. Så ingen creed till mig för det!


Kommentarer
Postat av: Elin

Det är ju inte så konstigt att du har blivit modellscoutad TVÅ gånger av stora agenturer! Bli modell och tjäna feta cash kvinna så du kan köpa dig en gård sen! :D ;) :*

2014-05-01 @ 14:39:14
Postat av: Elin

Det är ju inte så konstigt att du har blivit modellscoutad TVÅ gånger av stora agenturer! Bli modell och tjäna feta cash kvinna så du kan köpa dig en gård sen! :D ;) :*

2014-05-01 @ 14:39:15
Postat av: linnéa

Ååååh så fina!

Svar: Taack! :D
Veronica Sroka

2014-05-02 @ 20:36:39
URL: http://linnealinneaa.blogg.se/
Postat av: Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Jättefina bilder! :D

Svar: Tack så mycket! :D
Veronica Sroka

2014-05-02 @ 20:40:14
URL: http://cookiecat.blogg.se/
Postat av: Elina

Jättefint! :)
Hästen vart riktigt söt, kram!

Svar: Tackar! :D
Veronica Sroka

2014-05-02 @ 20:41:15
URL: http://elinaedsberger.blogg.se
Postat av: FELICIA I

Åh, himmel och pannkaka vad fina ni är! Satsa på modellyrket, du är ju jättefin!

Svar: Åh, tack! Vad glad jag blir! :)
Veronica Sroka

2014-05-02 @ 20:55:41
URL: http://medfelicia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0