Första maj = helgdag = ansvar

Har suttit i stort sett hela dagen och jobbat med min nya bloggdesign. Krånglat och svurit över menykoder som inte vill samarbeta, men nu börjar det likna något! Har bara lite småsaker kvar nu, så dyker det upp en ny layout på här på bloggen ganska så snart. Imorgon eller till helgen!

Kom ganska sent till stallet idag och fick då reda på att jag glömt (eller visste inte ens) att det var jag som hade lunchfodringen, så alla privathästar hade inte fått någon lunch... Så himla, himla dumt av mig att inte räkna ut att första maj är lika med helg = privathästägarnas ansvar. Jag var ju hemma i 1,5 vecka vid påsk och missade förra helgens morgonutsläpp också, men då ringde Annika och påminde samt fixade det. Hade då kollat att jag inte hade något pass, men sen så blev jag oplanerat kvar hemma längre och glömde av att kolla upp stallpassen.

Så pga av att det varit lite rörigt så kände jag att jag hade dålig koll på stallpassen och tänkte när jag cycklade upp IDAG att jag direkt skulle kolla upp stallpassen ordentligt. Så just IDAG hade jag ett jävla pass... Åh, blir så less. Det drabbar ju inte bara min häst, utan allas. Jätte, jättedumt att inte tänka på att första maj räknas som helgdag. Så Curre hade varken fått lunch eller middag när jag kom vid halv sex (helg = jag ger middag), så han var måttligt hungrig!

Men trots att jag känner mig "skyldig", så är det ju sånt som händer. Fast man tycker att man dubbelkollar ALLT så missar man saker ibland. Nu lär jag inte missa något pass igen, för nu kommer jag förmodligen paranoidkolla dom där lapparna 24/7 haha. Det är tur att hästarna själva är förlåtande och blir nöjda bara dom får sin mat :) Stor fördel med eget stall hemma, det blir inga missförstånd då man vet att ansvaret ligger på sig själv. Varje dag.

Så, nu har jag ältat lite! Var tvungen att skriva av mig kände jag. Ska käka vidare ur min godispåse som jag tröstätit ur. Imorgon blir iaf Curre och jag upphämtad, så spenderar vi helgen hemma och sen är det Brunmåla på måndag. *Håller tummarna*.

Första maj kasen vi var och kollade på igår, här i Bollnäs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0