Fantastisk musik

En grupp som jag både lyssnat och lyssnar väldigt mycket på och som dessutom är väldigt aktuella just nu är Coldplay! Ett band/grupp som gör helt fantastiskt musik, älskar både soundet och texterna. Jag lyssnar på en hel del annat, men det här är en grupp jag kan återvända till och jag tröttnar aldrig på dem. 

Deras nya album Ghost stories som släpps idag, 19 maj var jag faktiskt inte alls så imponerad av till att börja med när jag hörde dom två första låtarna som kom ut. Tyckte att dom gått ifrån det som tidigare varit och att det inte riktigt var dem. Men ju mer jag lysnat på dessa och även dom nya som läckt ut, ju mer gillar jag albumet!

På iTunes.com/coldplay så kan man streama en animerad film med alla låtar från det senaste albumet. Inte nog med att låtarna är fantastiska, filmen är dessutom jättesnyggt gjord! Fastnade direkt för deras grafiska formgivning för det här albumet som går i midnatts/havssblå och med alla fina illustrationer. I filmen på itunes så rör sig alla illustrationer inuti vingarna. Verkligen imponerad på personen som gjort den!

Efter att jag lyssnat igenom alla låtar så kan jag kort och gott konstatera att jag verkligen ÄLSKAR det här nya albumet! Låtarna, den grafiska formgivningen och att "Ghost Stories" behåller det här mystiska temat rakt igenom. Helt fantastisk, inget snack. Tycker jag!

I "A Sky Full Of Stars" har Aviici varit med och gjort musiken


Always In My Head


Another's Arms


Oceans

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0