Dåliga perioder och bakslag

Jag har glidit lite på vågen dom senaste månaderna och njutit av att må bra. Känna att livet flyter på lite och för en gångs skulle ha lite medvind. Men som det alltid är, förr eller senare så kommer det där bakslaget eller dom där dåliga perioderna i livet. Just nu är en sån.
 
Först och främst fruktansvärt tråkigt att min häst inte kommer att vara ridbar på 3 veckor framöver och jag inte har någon annan häst att rida, jag missar mycket av säsongen (speciellt nu när vi klivit upp på 130 nivå också), missar Lisen Bratt träningen osv. Ett jävla skit är det. Sen är det mycket annat som är väldigt rörigt i mitt liv också, men när jag har hästarna och träningen att fokusera på så är det lättare.

Men jag har lättare att ta motgångar nu för tiden. Det har hänt så många gånger, alltför många gånger faktiskt. Känns som att jag mest rycker på axlarna nu för tiden, "Jaha, få väl bara ta mig igenom det här då". Bara Curre blir bra så jag får komma igång och rida/träna igen så blir jag glad. Ibland skiter jag i tävlingarna, bara jag får rida och utvecklas så är jag nöjd. Det gör mig lycklig, det enda som på riktigt gör mig glad faktiskt. På hästryggen och i hästvärlden så känner jag mig ändå som någon, som att det är något jag är ganska bra på. Hästarna och ridsporten gör mig glad, för där känner jag mig trygg och har alltid gjort.

Det finns så mycket som jag skulle vilja skriva rakt ut här, men jag låter bli. Skulle vara skönt att bara få kasta ur sig vissa saker om hur det egentligen är och har varit. Jag tål ganska mycket efter allt, I do. Man klarar sig igenom det mesta, det har jag gjort. Då syftar jag inte bara på skadade hästar och sånt.

Ska inte svärta ner min blogg, men just nu är livet inte så nice. Inte nice alls faktiskt. Någon i Bollnäs området som behöver hjälp att motionera sin häst? Call me, jag skulle bli som ett barn på julafton om jag fick skritta 3 meter sittandes på en häst. Typ...

Mitt näst sista ridpass på... En månad?

Kommentarer
Postat av: Tessla

I Söderhamn finns det. 😉

Svar: Jaså? ^^ Jag har ingen koll alls på hur långt det tar in till Söderhamn från Bollnäs elle rom det finns bra bussförbindelser, har ingen bil här ;)
Veronica Sroka

2014-05-06 @ 06:11:24
URL: http://Tessla.myshowroom.se
Postat av: Tessla

Finns väl en buss i timmen ungefär. Buss 100. ;-)

2014-05-08 @ 06:45:18
URL: http://Tessla.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0