Curre just nu

Både igår och idag (onsdag) så har Curre stått på box, imorgon får han gå ut i mindre sjukhage. Var där och mockade, packade maten och pysslade lite idag. Tog även av bandagen som skulle sitta på i 48 h från behandlingen och gav hono metacam som han ska äta nu. Så mycket mer gör jag inte i stallet. Blir helt omotiverad när jag själv inte får rida. Vill inte se någon annan rida och har ingen lust att vara där så mycket mer än det jag ska göra. Har inte suttit på en häst på 1, 5 vecka.

Hela den här veckan så ska Curre gå i sjukhage och dom resterande två veckorna så ska han promeneras 15 min 2 ggr/dag. Tre veckor från besöket i måndags så åker vi tillbaka och kollar honom igen. HOPPAS verkligen då att han har svarat på behandlingen, annars blir det ingen rolig säsong alls. Då är den ganska spoilad. Men jag hoppas.

Har inte jättemycket att skriva här, slänger in något inlägg när jag är motiverad. Vilket jag inte alls är nu direkt. Blir lite trist att skriva "Idag var jag i skolan, sen mockade jag och packade mat i stallet och sen har jag suttit hemma hela kvällen". Nej, men typ ;) Tidsinställer ett inlägg med lite bilder till imorgon, från tävlingen i Gävle som Linda Risberg tagit!

Smakprov, kommer fler imorrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0