Bara svammel

Hade tänkt stanna kvar i Bollnäs i helgen, men mitt mobila internet tog slut och jag hade verkligen inget att göra... Så jag åkte hem en sväng lör-sön. Kollade lite på tävlingarna här i Bollnäs (och blev jätte hopp/rid/tävlingssugen...) på fredag och lördag fm, träffade lite Gävle folk och så. Alltid kul! Olidligt att bara titta på när man själv egentligen skulle varit med, men så är det här i livet. Inte ett skit är rättvist! Inte mycket åtminstone. Bit ihop eller bryt ihop och det sista är inget alternativ som Leif sa till mig för något år sedan på en tävling där det gått riktigt uruselt. Japp.
 
Hemma har jag bara slöat, ätit för mycket choklad och njutit av solen. Angelica och jag körde musikquiz med filmsoundtrack och det slutade med soundtrack från gamla barnprogram, haha. Garvade tills jag nästan avled där ett tag... Haha. 
 
Curre har börjat gnägga åt mig när jag kommer på eftermiddagarna. Antingen så är han uttråkad, tycker att jag är för sen eller så är han så smart och räknar ut Veronica = promenad = inte så kul = beta gräs efteråt = jättekul!! Antagligen något mellanting. Promenerar just nu bara på en kvart förmiddag och eftermiddag, längtar till onsdag när jag får rida/hoppa och ännu mer tills den 3e då det är återbesök. Han skulle egentligen kollas en vecka tidigare, men då funkade det inte med skjuts typiskt nog... Pappa tyckte att en vecka hit eller dit inte är mycket, jag tänker mer 7 DAGAR. Det är mycket, när det gäller att vänta på något iaf.
 
Nej, nu ska jag inte svamla iväg med massa onödig text känner jag, utan rundar av här helt enkelt. Har inget vettigt att säga egentligen, mer än ett "Hej jag lever". Det är dock kul att skriva, så jag skriver ändå. Typ. Något sånt ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0